محل تبلیغات شما

ویتامین E یک ویتامین محلول در چربی است که برای بدن مانند آنتی اکسیدان عمل می کند. هشت نوع از ویتامین E طبیعی وجود دارد اما آنگونه که تشخیص داده شده است. ویتامین E آلفا توکوفرول پاسخ نیازهای انسان را می دهد. آنتی اکسیدان های ویتامین A، C و E می توانند سلول ها را از آسیب رادیکال های آزاد و سموم محیطی از جمله دود سیگار، آلودگی هوا و اشعه های مضر خورشید محافظت کنند. ویتامین E می تواند غشا سلولی را از آسیب و کلسترول LDL را از اکسیده شدن حفظ کند.

مکمل های خوراکی این ویتامین برای کاهش خطر بیماری های قلبی عروقی است. همچنین کاهش خطر برخی از انواع سرطان ها به صورت گسترده مورد استفاده قرار می گرفتند. با این حال تحقیقات جدید همگی دریافت دوز بالای این ویتامین را مفید نمی دانند. در واقع برخی تحقیقات ادعا می کنند دریافت بالای ویتامین E باعث کاهش خطر نمی شود. حتی یکی از آنها نشان داد میزان بالای آن نمی تواند باعث کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات شود. واضح این است که این ویتامین بدست آمده از غذا در برنامه غذایی، مزایای مهمی برای سلامت بدن دارد. تاثیر دریافت مکمل این ویتامین هنوز توسط تحقیقات در حال بررسی است.

5 نشانه کمبود ویتامین D

۴ ماده غذایی برای کمک به افزایش ویتامین D بدن

مولتی ویتامین ها و سرطان

ویتامین ,e ,های ,کاهش ,خطر ,نمی ,ویتامین e ,این ویتامین ,کاهش خطر ,را از ,e می

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

عباس بیگدلی